Kiosken
Bandykiosken ligger i klubbhuset vårt på Plassen. Den er en viktig inntektskilde for Stabæk Bandy.
Kiosken er åpen under de fleste kamper, bandyskoletreninger og hver helg når kunstisen er tilgjengelig for publikum. I tillegg vil det være stor aktivitet i kiosken under cupene våre. Kiosken blir drevet av bandyforeldre ut fra en vaktliste, og Karoline Steenbuch har hovedansvaret for driften.
Dersom noen foreldre ikke har mulighet til å betjene kiosken selv under sin dugnadsvakt er det mulig å kontakte følgende ungdommer som vikar:
- Saga Paulsen 921 46 707
- Erle Vidjeland 902 00 997
- Mie Hammer 921 68 244
Foreldre betaler selv vikaren kr. 100,- pr. time i tillegg til å sende med dem vaffelrøre. (oppskrift under)
Instruks bandy kiosk
For å komme inn døren, benytt kodelås uten kort. Informasjonsskriv med kode er sendt på mail fra dugnadsansvarlig for hver årgang. Døren har en smekklås, husk å sette døren i åpen posisjon.
Åpningsrutiner
- Sett ut skiltet med «åpen kiosk».
- Hent varer på teknisk rom.
- Husk å alltid ha døren til teknisk rom låst.
- Sjekk at det er brus i kjøleskapet, ev. fyll på med mer.
- Sett på kaffe, begynn å steke vafler. Det ligger en perm med kiosk instruks på kjøkkenet. Der står alt du trenger å vite for å ha dugnadsvakt.
Kaffe
Kok opp et par kanner kaffe og hell over på TV-kanner. Vann fylles i beholder øverst på kaffemaskinen. Et gult lys tennes når maskinen er fylt opp med vann.
Trykk på knapp ved siden av lampen og maskinen starter. Den piper ved igangsetting og piper når kaffen er ferdig laget. Skru av maskinen før du lager ny kanne og gjenta. Lag kaffe fortløpende etter behov. Tøm kannene for kaffe og skyll dem. Ikke la platene til kaffetrakter stå på, da kan kannene sprekke.
Pølsekoker
Indre kammer løftes ut, vann fylles i ytterkammer til mellom min/maks merket på bakveggen. Indre kammer settes tilbake og det fylles vann til under risten. Pølsene skal damptrekkes på rist ikke kokes i vannet. Ved oppstart settes termostaten på 90 grader. All vedlikeholdsvarme for pølser er 70 grader. Pølsene skal ikke sprekke. Legg ikke i pølsene før vannet er varmt. Pølsene trenger ca 10 min på rist før de er ferdige. Legg bare noen få (2-3) pølser oppi til å begynne med og etterfyll ved behov. Husk å dra ut stikkontakten ved stenging.
Vaffelsteking
Bruk litt stekefett i jernet før du starter stekingen, og ved behov. All vaffelrøre som er til overs, settes i kjøleskapet og merkes med dato. Vaffeljernet rengjøres etter bruk. Husk å dra ut stikkontakten ved stenging.
Røren medbringes i melkekartonger, som ikke fylles helt opp. Overskuddsrøre merkes med dato og settes i kjøleskapet, evt. i fryseren hvis det er fullt i kjøleskapet. Det er viktig at alle tar med seg vaffelrøre uansett, da våre cuper forbruker enorme mengder.
Betaling og oppgjør
Kiosken er kontant fri. Vi tar kun imot betaling via Vipps:#77544.
Sjekkliste ved endt vakt
Vinduet i kiosken lukkes. Gardiner trekkes for Kaffetrakter ledning skal trekkes ut, filter kastes. Sjokolade settes inn på kiosk lager. Fyll på med brus i kjøleskapet. Åpne pølsepakker legges i fryseren. Rester av vaffelrøre merkes med dato og settes i kjøleskap. Benker og gulv vaskes. Vaffeljern rengjøres ev. skitne kluter legges i skittentøypose. Søppel kastes i kontainer bak tribunen, både søppelkasse på kjøkken, storesal og ute i gangen. Teknisk rom skal til enhver tid være låst. Se over storsal, rydd stoler, bord, kast søppel og ev. vask bord. Skilt med «åpen kiosk» tas inn. Lys slukkes og dør smekkes igjen.
Oppskrift på vafler
Blandes godt og fylles i melkekartonger, gjerne med pose rundt. Skriv dato på kartongen.
- 6 egg
- 2 dl sukker
- ca 1 kg mel
- 4 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker
- 2 ts kardemomme
- 300 g smeltet smør/margarin
- 2 l melk.
Kontaktperson
Har du spørsmål under vakten, kontakt Karoline Steenbuch 93087772
Takk for innsatsen!