Stabæk utvider garderobene på Plassen og trenger din hjelp

Kjære bandyinteressert

2017-01-19

Kjære bandyinteressert

Stabæk er en av Norges største bandyklubber med veldig stolte tradisjoner. Stabæk har gjennom flere tiår vært en ledende bandyklubb med en rekke mesterskap i yngre klasser som igjen har dannet grunnlag for en rekke seriemesterskap for seniorlaget og til sammen 19 kongepokaler. Stabæk har også bidratt stort i å utvikle landslagsspillere for Norge på alle alderstrinn. Stabæk har ca 300 bandyspillere og utfører over 10.000 frivillige timer i året.

Stabæk Bandy har et sterkt fokus på å fortsette å være en ledende bandyklubb i Norge og som også i større grad kan utfordre internasjonal motstand. Stabæk Bandy har begrenset ressurser, men gjennom solid kultur og mange frivillige entusiaster tas det løpende steg for å utvikle Stabæk Bandy. Dette favnes av ulike initiativ og aktiviteter mot alt fra de yngste til ledestjernene i klubbens a-lag. De viktigste områdene for fokus er sportslig utvikling, Økt tilhørighet og trivsel for de yngre gjennom sosiale- og miljøtiltak og bedre økonomiske fundament. Anlegget på Plassen er navet i Stabæk Bandy og har gjennom etableringen av kunstis i 2001 og et oppgradert lysanlegg høsten 2016 de fundamentale elementer etablert. Imidlertid er garderobe og klubbhus fasilitetene kraftig på etterskudd. Stabæk Bandy jobber derfor intenst med å etablere en styrking av garderobeforholdene uten at dette skal bli et for omfangsrikt prosjekt. Det er et mål å utvide garderobekapasiteten gjennom å sette opp nye og større garderobebrakker i området hvor dagens slitte brakker står. Dette vil gi større plass og være en viktig faktor for trivsel og Plassen som sosial arena.

Det er startet initiativ for å løfte det store prosjektet om å få nytt klubbhus, men dette vil kreve store ressurser og noe som vil involvere kommunen og andre naturlige støttespillere. Kortsiktig ønsker derfor Stabæk Bandy å få til en utvidelse av garderobekapasitet som også vil kunne inngå i en varig løsning. Til dette søker vi å skaffe kr 250.000 gjennom sponsorrater, gaver og sparsommelig drift. Prosjektet er definert og vi er trygg på at disse økonomiske rammene vil sikre gjennomføringen. For å optimalisere prosjektet vil vi også være veldig åpne for personer som ser at de kan bidra i prosjektet enten med fysisk arbeid eller bidra til gunstige innkjøp. Hvis flere bidrar litt så blir summen stor.

I forbindelse med finansieringen av prosjektet har vi laget et aksjebrev som vi håper kan bidra med et fundamentalt bidrag for å få forsvarlige rammer til å fortsette utviklingen for Stabæk Bandy. Dersom du ønsker å bidra med et eller flere aksjebrev av kr 1.000,- per aksje så betaler du inn til kontonummer 1208.66.39910 eller sender penger på VIPPS kode 77546. Du vil i etterkant motta et spesiallaget aksjebrev.

Her kan du se Barometer for garderobeprosjektet:

barometer_2.PNG

Stabæk IF Bandy Summercamp 2019 UKE 26