Stabæk Bandy Venneforening

Stabæk alltid!

2016-10-11

Hvorfor en venneforening?

Bandy er verdens mest fasinerende lagidrett og klubben i våre hjerter er Stabæk IF. Klubbens bandylag har i alle år feiret mange triumfer og gitt oss mange gleder. Dette kommer imidlertid ikke av seg selv og vi som undertegner dette skriv ønsker på vår måte å bidra til at Stabæk Bandy også i fremtiden skal være et topp-klubb i norsk og gjerne også i internasjonal bandy. Vi har derfor tatt initiativet til å danne en venneforening for Stabæk Bandy.

Hva ønsker vi med en venneforening?

Venneforeningen skal være en selvstendig forening i tett relasjon til Stabæk Bandy. Den skal imidlertid ikke være en del av klubbens formelle organisasjon, men kun ha som formål å være en økonomisk støttespiller for klubbens lag – ved å yte bidrag til bl.a

- treningsforberedelser      - profesjonell assistanse

- deltakelse i turneringer    - spillerstall

- utstyr                                -  etc.

Hvordan utløses støttemiddler?

Vi tenker oss følgende to alternativer:

-         Stabæk Bandy søker om støtte til et prosjekt

-         Venneforeningen gir på eget initiativ støtte til prosjekter som ligger innenfor oppgaver til Stabæk Bandy.

Hvordan skaffe midler?

Driftskapitalen skal først og fremst skaffes fra støttemedlemmer som melder seg inn i foreningen. Innmeldingsavgiften, inklusive første års medlemskap, er satt til kr. 5.000 for et personlig medlemskap. Den årlige medlemskontingenten er satt til kr. 1500. Vi tar også gjerne imot firmamedlemskap og finner da i fellesskap frem til en passende innmeldingsavgift.

Vervearbeid er viktig!

Vi må alle satse på å verve nye medlemmer til Venneforeningen og du er en viktig ”brikke” for at vi skal lykkes.

Har du også forslag på tiltak som Venneforeningen kan iverksette for ytterligere å øke kapitalen, så nål ikke med forslag!

Hvordan bli medlem?

Du overfører din innmeldingsavgift på kr. 5000 til Venneforeningens kto. 98530536513 i Sparebank 1. Kontoen disponeres i fellesskap av 2 fra initiativgruppen etter fullmakt. Det skal føres et medlemskartotek og ved innbetalingen ber vi derfor om at du også oppgir postadresse, e-post og tlf.nr.

VI HÅPER PÅ DIN STØTTE OG DU ER HJERTELIG VELKOMMEN!

Morten Nilsen - Dag Holmen Jensen – Einar Forfang – Terje Andersen

Jarl Øverby – Åsmund Johansen – Hans Erik Høgevold – Knut M Andreassen