Anton Sport Bekkestua og Stabæk bandy.

Anton Sport Bekkestua er i år stolt sponsor av Stabæk bandy. Vi søker med dette et godt og utvidet samarbeid med en flott idrettsklubb.

2016-10-03
post@stabakbandy.no

Anton Sport Bekkestua er i år stolt sponsor av Stabæk bandy. Vi søker med dette et godt og utvidet samarbeid med en flott idrettsklubb.

Vi kan tilby følgende til Stabæk bandys medlemmer i tillegg til et bredt sortiment av bandyutstyr:

 

  • Oppsett av nye bandyskøyter. Vi sliper valgfri bue/radie på bandy og hockey jern.  Anbefalt bue/radie nå er 4 m. Vi kan lage 4, 5, 6, 8. Vi kan runde av så mye spiller ønsker i tupp og i bakkant. Her er det litt individuelt hva man ønsker, men vi har laget ferdige maler evt.

Dette koster 450,- hvis skøyten er kjøpt et annet sted og 300,- ved kjøp her.

  • Vi sliper både flat og hul. Bandyskolen og de yngre trenger ofte hulslip for enklere å mestre skøytegåingen. Etter hvert som barna blir eldre så kan man gå over til flat slip som gir potensielt mer fart. Viktig å se over og slipe ofte så de ikke går lei pga sløve skøyter!

Vi tar 79,- kr for medlemmer av Anton Club/Stabæk bandy.

 

Vi klarer stort sett å ha skøyter klare til dagen etter de er levert inn. Mandag, tirsdag og onsdag morgen har vi ekstra god kapasitet. Da er man garantert å kunne hente dagen etter. På kvelder og på lørdager er det ikke noen garanti for at vi klarer å slipe mens man venter. Dette avhenger av personalet på jobb og om man har anledning til å være borte fra butikk. 150,- kr for «drop in»

 

Vi inviterer til handlekveld hos oss   ONSDAG 19. OKTOBER. Kl 16-20

Her vil det være spillere fra Stabæk sitt a-lag tilstede for å bistå i valget av bandy utstyr. Vi har også bemannet opp ekstra i butikk og har mulighet til å hjelpe mange med utstyr denne kvelden.

30 % rabatt på alle bandyvarer hele denne dagen!

Kalender

September
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Grasrotandelen.jpg

Til deg som leverer inn lotto eller tippekupong (og noen andre spill)
Nå kan du samtidig støtte klubben i ditt hjerte – du bestemmer selv over en liten andel av tippemidlene gjennom Grasrotandelen!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker
å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte STABÆK IDRETTSFORENING registrert som Stabæk IF Hovedstyret!

Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at
Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du
trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille
det på www.norsk-tipping.no

 

Slik gør du det

  1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
  2. SMS: GRASROTANDELEN 971571810 til 2020 (tjenesten er gratis).
  3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
  4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for
de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!