Oppstart gravearbeider på Stabekkbanen

I kommende mars måned starter kommunen arbeidene med nytt vann- og avløpsnett på Stabekkbanen.

2021-02-22
post@stabaekif.no

Oppdatering per 08.04

Arbeidene er i gang på Plassen.

Oppdatering per 12.03

VA er forsinket med oppstart av arbeidene. Ny oppstart er satt til uke 14.

Om prosjektet

Bærum kommunes prosjekt "Skallum-Tjernsrud, separering vann og avløp" er et omfattende prosjekt som innebærer å grave opp eksisterende vann- og avløpsrør og erstatte dette med nye rør. Dagens vann- og avløpsrør går under Stabekkbanen og innebærer omfattende arbeider på Plassen. 

Stabekkbanen inngår i "Fase 3" av prosjektplanen og det innebærer at arbeidet på Plassen starter 24. mars. Kommunens entreprenør starter da med kalksemmentering for å stabilisere grunnen. Når dette arbeidet er utført, må Plassen herde. Dette tar ca 6 mnd og planlagt oppstart for å grave ny VA-grøft er satt til 13. september. Ferditstillelse av gravearbeidene og frigjørig av Plassen til SIF er planlagt 22. oktober.

SIFs overordnede målsetning er å kunne ha tilnærmet normal oppstart av issesongen 2021-22.

For SIF innebærer dette en reetablering av Stabekkbanen og vi ser på dette som en mulighet for å kunne gi Stabekkbanen den oppgraderingen den fortjener.

Det er etablert en god samarbeidsplattform med VA og enighet om at vi kan jobbe parallelt på banen. Det betyr at samtidig som VA utfører sitt arbeid, kan SIF legge ny bane på 3/4 av Plassen.

Betong vs. grus

Når nå Plassen skal reetableres ønsker SIF å gjøre dette ihht. dagen standard og utnytte de mulighetene dette gir med mer idrettsglede, mer samhold og et helhetlig tilbud sommer som vinter.

Vi ønsker å legge betongdekke på banen. Dette vil sørge for optimalisering av energiforbruk og betydelig reduserte driftskostnader, men viktigst av alt innebærer det helårsaktiviteter på banen. 

Drømmen om Plassen

For å kunne lage fremtidens kunstisbane med betongdekke, stilles det store krav til finansiering. SIF søker nå kommunen, stiftelser, bedrifter og gavmilde personer om finansiell støtte. I tillegg har SIF startet kronerulling og pantedugnad. Alle lokale tilbys nå muligheten å kunne kjøpe en andel av nye Stabekkbanen.

Denne siden oppdateres løpende med informasjon.

Kontakt

Har du spørsmål om arbeidene eller ønsker du å gi et bidrag, ta kontakt med daglig leder:

Anja Westlye
Daglig leder
Tel: 47304785
post@stabaekif.no

Kalender

Mai
MTOTFLS
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Grasrotandelen.jpg

Til deg som leverer inn lotto eller tippekupong (og noen andre spill)
Nå kan du samtidig støtte klubben i ditt hjerte – du bestemmer selv over en liten andel av tippemidlene gjennom Grasrotandelen!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker
å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte STABÆK IDRETTSFORENING registrert som Stabæk IF Hovedstyret!

Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at
Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du
trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille
det på www.norsk-tipping.no

 

Slik gør du det

  1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
  2. SMS: GRASROTANDELEN 971571810 til 2020 (tjenesten er gratis).
  3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
  4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for
de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!