Stabæk-Ullevål

Informasjon til publikum før Stabæk-Ullevål 20.januar kl.19:00

Kampen kan ses live på Youtube via link under.

Stabæk-Ullevål

2020-12-23

På onsdag er det hjemmekamp mot Ullevål.

Stabæk Bandy tilrettelegger for at arrangementet gjennomføres på en trygg måte etter gjeldende smittevernregler. Håper derfor at alle som kommer på kampen vil hjelpe oss med det.

Billetter: Billetter selges i porten før kamp. Billettprisen er 100,-. Barn er gratis (under 16 år).

Man viser «billetten» i VIPPS ved inngangen for å slippe inn. Det er mulig å forhånds kjøpe billetter for de som ønsker det: VIPPS beløp til 624463 «Inngang Stabæk vs. Ullevål».

Publikum oppfordres til å komme i god tid før kampstart for å unngå kø i porten.

Sesongkort: De som skal benytte sesongkort oppfordres til å melde fra på forhånd.

Regler i forbindelse med smittevern:

• Kun betaling via VIPPS.

• Det er plass til 140 tilskuere og portene lukkes når vi når det er fult.

• Barn under 16 år som ikke er i følge med voksne kan vi dessverre ikke slippe inn.

• Ikke kom på kamp hvis du er syk.

• Hold avstand.

• Vi anbefaler bruk av munnbind. Kiosk

Det er kiosksalg ute under kampen. Vi ber alle om å vise køkultur og holde avstand.