Informasjon til publikum før Stabæk – Ullern 2. Juledag kl. 13:00

Velkommen til Bandyfest på Plassen 2. Juledag. Stabæk Bandy tilrettelegger for at arrangementet gjennomføres på en trygg måte etter gjeldende smittevernregler. Håper derfor at alle som kommer på kampen vil hjelpe oss med det.

Stabæk - Ullern Videooverføres

2020-12-23

Billetter:

Det er forhåndssalg av billetter til kampen og publikum oppfordres til å komme i god tid før kampstart.

Sesongkort:

De som skal benytte sesongkort må ha meldt fra på forhånd. Etter kampstart selger vi ut eventuelle billetter slik at kvoten på 140 kan fylles opp.

Regler i forbindelse med smittevern:

Kun betaling via VIPPS

Det er plass til 140 tilskuere og portene lukkes når vi når det er fult.

Barn under 16 år som ikke er i følge med voksne kan vi dessverre ikke slippe inn.

Ikke kom på kamp hvis du er syk

Hold avstand

Vi anbefaler bruk av munnbind.

Kiosk

Det er kiosksalg ute under kampen. Vi ber alle om å vise køkultur og holde avstand.