Årsmøte Stabæk IF Bandyavdeling

2020-02-04
Bandystyret

Innkalling til årsmøte i Stabæk IF Bandyavdeling 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Stabæk IF Bandyavdeling.

Årsmøtet avholdes 24. februar 2020, kl. 19.00 i klubbhuset, Ringkroken 23.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 17. februar 2020 til post@stabakbandy.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene på årsmøtet

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Stabæk IF i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Stabæk IF Bandyavdeling. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Stabæk IFs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Stabæk Bandy, Jacob Treider kontaktes på e-postadresse jtreider@online.no / post@stabakbandy.no.

Agenda Årsmøte Stabæk Bandy 2020

1. Godkjenning av innkalling 2. Valg av referent og to personer til å undertegne protokoll 3. Innkomne saker, herunder justering av struktur mellom Bandy og Stabæk IF 4. Valg av styre 5. Annet

Styret i bandy har i 2019/2020 bestått av:
Leder:   Jacob Treider
Styremedlem: Catherine B. Arnesen