Årsmøte Stabæk IF Bandyavdeling 10.mars 2021.

Til medlemmene i Stabæk IF Bandyavdeling

2020-02-04
Bandystyret

Innkalling til årsmøte i Stabæk IF Bandyavdeling 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Stabæk IF Bandyavdeling.

Årsmøtet avholdes onsdag 10. mars 2021, kl.19.00.

Grunnet pågående pandemi vil årsmøtet avholdes på Teams (digitalt). For å få tilsendt link til Teamsmøte ber vi alle som ønsker delta sende en epost til post@stabakbandy.no senest onsdag 3.mars slik at vi kan sende ut invitasjon til møtet.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest onsdag 3.mars 2021 til klubbens e-post post@stabakbandy.no eller styreleder Jacob Treider jtreider@online.no

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene på årsmøtet.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Stabæk IF i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Stabæk IF Bandyavdeling. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Stabæk IFs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Stabæk Bandy, Jacob Treider kontaktes på e-postadresse jtreider@online.no / post@stabakbandy.no.

Agenda Årsmøte Stabæk Bandy 2021

1. Godkjenning av innkalling

2. Valg av referent og to personer til å undertegne protokoll

3. Innkomne saker.

4. Valg av styre

5. Annet

Styret i bandy har i 2020/2021 bestått av:
Leder:   Jacob Treider
Styremedlem: Catherine B. Arnesen
Styremedlem: Espen Moore-Mellem
Styremedlem: Erik Christian Almskog
Styremedlem: Knut Vidjeland
Styremedlem: Nils Poulsen

Velkommen til årsmøte!

På vegne av bandystyret,

Björn Buskaqvist

Sportsig leder Junioravdelingen

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte STABÆK IDRÆTFORENING!

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening. Merk at
Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.

Registrer deg her