Stabæk-storeslem!

Stabæk tok tre gull og en bronse under helgens junior-NM på Norefjell. Magnus Berge Styren ble NM-konge med gull i både SSL og SL:

2020-01-22
Jan-Olav

Junior-NM i storslalåm og slalåm gikk av stabelen på Norefjell i helgen med god deltakelse fra Stabæk - og ikke minst fantstiske resultater. Magnus Berge Styren gikk til topps begge dager og Martine Fosmo Nyberg fulgte opp med gull i storslalåm i JR2. Martine Henni kompletterte medaljefangsten med en strålende bronse i slalåm i JR2.  Gode prestasjoner også fra de andre alpinistene våre. Vi er stolte og gratulerer!

Resultatlister finner du her: https://www.fis-ski.com/DB/general/event-details.html?sectorcode=AL&eventid=46076&seasoncode=2020