Stabæk Bandy klubbkolleksjon

Stabæk Bandy's junioravdeling har sammen med LETA fått laget en Klubbkolleksjon for sesongen 2018/19. Det omfatter en varmedress, treningssett (t-skjorte + shorts), bandybukse samt damask strømper.

2018-09-11

Disse er nå tilgjengelige for bestilling i vår nettbutikk; https://stabakbandy.explendo.no/, med første bestillingsfrist Torsdag 20 September, kl 20:00.

Nettbutikken er et samarbeid med Explendo, og som tilbyr enkel bestilling og sikker betaling.
Vi har ikke disse varene på lager, de blir produsert i Polen basert på våre bestillinger, med leveringstid på 4-6 uker. Derfor legger vi opp til tre oppsamlede bestillingsrunder ila sesongen 2018/2019.

• Første bestilling er nå sendt til leverandør. Vi forventer levering rundt 1 November.Utlevering vil skje på Plassen, og dere vil få beskjed om når dere kan komme å hente.
  • Neste bestilling vil bli sendt til leverandøren 15 November, med forventet levering medio Desember.
  • En tredje bestillingsrunde vil finne sted i medio Januar.

Det vil være mulig å bestille gjennom hele sesongen, men de blir kun sendt samlet på ovennevnte datoer. Dere vil bli kontaktet når barene har ankommet.

I nettbutikken ligger det nå priser, bilder, og størrelsesguider.

I tillegg til vår klubbkolleksjon, som vi håper å utvide ila sesongen, er det også mulig å bestille «støtt klubben produkter». Dette er dagligdagse produkter utvalgt av Explendo, som medfører at Stabæk Bandy junior, får en andel av omsetningen.
Bestiller du f.eks. en 5-pack med herresokker til 200,- går 100,- av de til Stabæk Bandy.  Vi håper derfor dere også er villige til å støtte klubben ved å handle i vår Explendo nettbutikk, som alltid har fri frakt og fri retur.

Stabæk IF Bandy Summercamp 2019 UKE 26

Stabekkbanen "Plassen"