SFB

I Stabæk Fotball har vi elitefotball, akademi, utviklingsgrupper og breddefotball. For både gutter og jenter.

SFB er fotballtilbudet til våre lokale barn, ungdom, junior, senior og veteran, som ønsker kvalitet og kontinuitet, men samtidig ønsker å spille med venner og venninner, og mulighet til å drive med annen aktivitet og annet ved siden av. Vi er hovedsakelig drevet av foreldre, foresatte og frivillige, men vi har ansatte trenere, assistenter og sportslig leder som hjelper oss, på og utenfor banen.

SFBU har baner og fasiliteter spredt om, og vår barne- og veteranfotball foregår på kunstgressbanen ved Stabæk Skole. Denne banen deler vi med Frem-31. Ungdomsfotball, Jr- og Sr-fotball er i hovedsak på Nadderud, på Bekkestua. 

Treningene i SFB gjennomføres normalt mellom 17.00 og 21.00, og sesongen varer normalt fra april til oktober. Vi ønsker at alle skal ha muligheten til å spille hele året, og hjelper med å legge til rette for de lagene som vil dette.

Dersom du ønsker å bli med på laget, som spiller eller ressursperson, ta kontakt sfbu@stabak.no.

Organisering, kommunikasjon og informasjon gjøres i hovedsak av sportslig leder, men vårt midlertidige «SFBU-styre/ arbeidsutvalg» bistår og veileder.

 

Sportslig leder:

Espen Løken Petersen,

espen.petersen@stabak.no

 

Arbeidsutvalg:

Nicolai Lunde

Vibeke Berge Almskog

Lene Engebretsen

Thomas Weeden

 

Kalender

Februar
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket