Frembanen - kart og huskeliste

1.     BRUK KUN DIN TILMÅLTE TID! Frembanen er hjemmebanen for over 500 spillere og det vil stort sett alltid være en organisert aktivitet pågående mandag til torsdag 17.00-21.00. Erfaringen hittil er at det tar ALT FOR LANG TID å få avsluttet en aktivitet til en ny kan starte. Dette skyldes delvis at det er mange som er midt på banen (foreldre, søsken, hunder og annet – mer om det nedenfor i punkt 3 og 4), at vi er vant til å «henge» litt på banen etter kamp eller trening… og at vi ikke er vant til å be MOTSTANDERE gå raskt av. Når en aktivitet (kamp eller trening) er ferdig er det trenernes og lagledernes ansvar å få ryddet alt utstyr og området med en gang – debrief, taktikkprat og snakk om neste trening etc TAS UTENFOR BANEN. Dette er viktig for å unngå forsinkelser og frustrasjon.
 
2.     Alle må se på BANEKARTET som er vedlagt her – foreldreområdet er PÅ UTSIDEN AV BANEN. Dette er for det første et av de viktigste tiltakene for å få effektiv skifte fra en aktivitet til en annen. For det andre er det faktisk veldig viktig ifht holdbarheten på banen over flere år. Igjen; TRENERE OG LAGLEDERE ER ANSVARLIGE for at foreldre, søsken og annet befinner seg på utsiden. SNAKK MED MOTSTANDERNES TRENER før kamper og fortell de om regelen, og ikke minst – følg den opp! 
 
3.     HUNDER skal ikke være på banen, det er lite delikat med hunde«avfall» på kunstgresset.  Sykler eller annet med hjul skal ikke være på banen, alle trenere og lagledere må bidra med å unngå det.
 
4.     Snakk med barna om at de IKKE HENGER I MÅLNETTENE. Dette kan være farlig, det er ikke lenge siden det var en dødsulykke knyttet til fotballmål som veltet. Målene skal ikke gjøre det, men dette er viktig for barnas sikkerhet så her er det lov å være streng.
 
5.     Vi har fått en del spørsmål om asylmottaket og beboeres bruk av banen. Et av formålene med kunstgresset er å åpne Frembanen for uorganisert bruk av alle i nærområdet, særlig for barn og unge – det gjelder selvsagt uavhengig av om du bor i hus, blokk eller mottak. Samtidig har vi sett at det kan komme mange fra mottaket på en gang, og siden de er mange og voksne, og de bruker hele banen, så kan det skape utfordringer ifht barn og unges bruk i samme tidsrom. Lederen i Frem-31 har kontakt direkte med ledelsen av mottaket, samt med Stabæk – denne kommunikasjonen er konstruktiv og veldig bra. Ledelsen på mottaket ser utfordringene, og har foreslått at det mest hensiktsmessige er at beboerne der får tildelt en fast tid på Frembanen på dagtid, f eks to dager i uken. Videre har vi sagt at Tjernsmyr må de gjerne bruke når de ønsker, så lenge ikke Stabæk eller Frem-lag skal ha organisert trening der. Derfor, vi har (eller vil få) en omforent løsning på dette som vi tror blir bra for alle.

Kalender

Februar
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket