Kiosken

Bandykiosken ligger i klubbhuset vårt på Plassen. Den er en viktig inntektskilde for Stabæk Bandy. Kiosken vil stort sett være oppe under kamper, bandyskoletreninger og i helgene når kunstisen er tilgjengelig for publikum. I tillegg vil det være stor aktivitet i kiosken under cupene våre. Kiosken blir drevet av bandyforeldre ut fra en vaktliste, og Elisabeth Knudsen har hovedansvaret for driften.

Vi har noen jenter som ønsker å være vikar i kiosken for dere som ikke kan stille. De får kr. 300,- pr vakt av dere. + vaffelrøre.

Nora Holm Hatle: 980 61 781
Helene Fremstad: 922 21 545
Josefine A. L. A. Janson: 404 55 464

Darre: 479 07 968

Instruks Stabæk Bandy Kiosk

Takk for at du stiller opp på dugnad for Stabæk Bandy

Nøkkelkort hentes hos Elisabeth i Ringkroken 19a (krysset Ringkroken/Korsveien venstre side i hvit tomannsbolig. Hvis jeg ikke er hjemme ligger nøkkel på trappen. Nøkkel legges tilbake samme sted du fant den.

For å komme inn døren, benytt plastkortet og koden 1010.

Døren har en smekklås, denne kan låses til åpen posisjon ved hjelp av liten nøkkel på nøkkelknipet som brukes i sylinder på døren.

Kaffe:

Kok opp et par kanner kaffe og hell over på TV-kanner. 1 toppet pappkopp per kaffekolbe. Vann fylles i beholder øverst på kaffemaskinen. Et gult lys tennes når maskinen er fylt opp med vann. Trykk på knapp ved siden av lampen og maskinen starter. Den piper ved igangsetting og piper når kaffen er ferdig laget. Skru av maskinen før du lager ny kanne og gjenta. Lag kaffe fortløpende etter behov. Tøm kannene for kaffe og skyll dem.

Ikke la platene til kaffetrakter stå på, da kan kannene sprekke.

Pølsekoker:

Indre kammer løftes ut, vann fylles i ytterkammer til mellom min/maks merket på bakveggen.

Indre kammer settes tilbake og det fylles vann til under risten. Pølsene skal damptrekkes på rist ikke kokes i vannet.

Ved oppstart settes termostaten på 90 grader.

All vedlikeholdsvarme for pølser er 70 grader- pølsene skal ikke sprekke.

Legg ikke i pølsene før vannet er varmt. Pølsene trenger ca 10 min på rist før de er ferdige.

Varm vann til pølsekokeren i vannkokeren hvis du har dårlig tid. Legg bare noen få (2 - 3) pølser oppi til å begynne med og etterfyll ved behov

HUSK: Dra ut stikkontakten ved stenging

Vaffelsteking:

Bruk litt stekefett i jernet før du starter stekingen, og ved behov. All vaffelrøre som er til overs, settes i kjøleskapet og merkes med dato. Vaffeljernet rengjøres etter bruk.

Gjør klar til neste dag, med ny aluminiumsfolie under.

HUSK: Dra ut stikkontakten ved stenging!

Kasse/ kasseoppgjør:

Kasseskrin med veksel og bankterminal finner du inne på teknisk rom i det blå skapet

Terminal slås på ved å holde den grønne knappen inne, det tar noen sekunder før den slår seg på. Tast inn beløp og trykk ok, kunden setter så inn kort og slår kode/klar. Gjør du feil kan du avbryte ved å trykke på den røde knappen. Terminal slår seg av selv når ingen benytter den på en stund. Ved endt vakt skal terminal avstemmes. Trykk på meny og pil deg ned til avstemming, trykk så på grønn knapp. Avstemmingslappen skal legges med oppgjøret i konvolutt.

Utfylt oppgjørsskjema, ligger alltid i det blå skapet sammen med konvolutter, og overskuddet legges i konvolutt som så legges i postkasse på teknisk rom, bak døren på venstre side.

Sjekkliste ved låsing:

• Vinduet i kiosken lukkes
  • Gardiner trekkes for
  • Kaffetrakter ledning skal trekkes ut, filter kastes
  • Pølsekoker ledning trekkes ut, kammer der pølsene ligger tømmes for vann (IKKE vask med såpe)
  • Sjokolade, kaffe, bankterminaler, kassaskrin settes inn på teknisk rom
  • Åpne pølsepakker legges i fryseren
  • Rester av vafferøre legges i fryseren
  • Benker tørkes
  • Vaffejern tørkes
  • Kaste søppel i kontainer bak tribunen, både søppelkasse på kjøkken, storsal, ute i gangen
  • Teknisk rom skal ALLTID være låst !

Ytterdør skal smekkes igjen og nøkkel levers til Elisabeth i Ringkroken 19a (krysset ringkroken/korsveien i hvit tomannsbolig)

Kontaktperson:

Hvis du har spørsmål under vakten, ta gjerne kontakt med Elisabeth på 416 79 239

Takk…

Vakt under Bandyskoletreningen på torsdager

Sett på kaffen, kok opp vann til toddy og stek opp store mengder vafler.

Vakt under 11er kamper

Sett på kaffen, og stek opp evt. noen vafler. Er bortelaget langveisfra er det kanskje også aktuelt med pølser. Hyggelig å kunne tilby noe varmt å spise og drikke samt muligheten til å kunne sitte inne. Husk at det tar tid før pølsene blir varme, så sett igang i tide!

Vakt i publikumstiden i helgene

Sett på kaffen, kok opp vann til toddy og stek opp noen vafler. Her må man vurdere ut fra været og antall folk på isen, hvor mye man skal lage i stand.

Bandyvafler

Stab%E6k-vafler.jpg

Røren medbringes i melkekartonger, som ikke fylles helt opp. Overskuddsrøre merkes med dato og settes i kjøleskapet, evt. i fryseren hvis det er fullt i kjøleskapet. Det er viktig at alle tar med seg vaffelrøre uansett, da våre cuper forbruker enorme mengder.

6 egg

3-4 dl sukker

1,2 kg mel

4 ts bakepulver

2 ts vaniljesukker

2 ts kardemomme

500 g smeltet smør/margarin

2 l melk

Blandes godt og fylles i melkekartonger.

Priser 2016/2017

Kaffe, toddy, sjokoladedrikk, buljong, saft                  15.-

Brus ½ liter                                                                 25.-

Vaffel                                                                          20.-