post@stabaekif.no 2020-10-15 16:07:30

Vilkår og betingelser Stabæk IF Skiskole

PRISER & BETALING

Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inkludert mva. I handlekurven ser du totalprisen inkludert alle avgifter. Betaling skjer ved den valgte betalingsmåte i kassen på nettsiden.

AVBESTILLING/ANGREFRIST

Ved kjøp av kurs kan man fra bestillingsdato og innen 48 timer melde seg av og motta full refusjon av kursavgiften, med unntak av påmeldingsgebyr (2 %).

Avbestilling må skje skriftlig til alpinskolen@kolsasbakken.no. Ønsker man å melde seg av etter fristen og før oppstart av kursperioden, kan man sende en forespørsel til alpinskolen@kolsasbakken.no. Det kan gis full refusjon om vi får solgt kursplassen til en ny kunde.

Etter påbegynt kursperiode, er det ikke mulig å få refundert kursavgift ved avbestilling fra kundens side.

AVLYSNING AV KURSDAG PGA. VÆR/BAKKE/TEKNISKE FORHOLD

Ved avlysning av kurs av årsaker som skyldes skisenteret eller at været er for dårlig for gjennomføring, vil ny kurstid for tap av kurs bli tilbudt kunden. Erstatningstime kan bli satt opp på et annet tidspunkt enn den påmeldte kurstiden. Alpinskolen vil etter beste evne tilrettelegge slik at erstatningstime passer tidsmessig for kunden, men kunden kan ikke selv bestemme tidspunktet.

REFUSJON VED SYKDOM

Dersom barn ikke kan møte til kurs på grunn av sykdom, gis det ikke refusjon av kursavgift eller erstatningstime.

PERSONVERN, SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER

I forbindelse med bestillingen, godtar du av vi lagrer og bruker informasjonen din, samt tillatelse til å sende deg e-post med informasjon om Stabæk Alpin, Alpinskolen og skianlegget. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Vi vil ikke dele din personlige informasjon til tredjepart.

FORCE MAJEURE

Særlige omstendigheter som ikke er under menneskelig kontroll slik som krig, omfattende arbeidskonflikt, blokade, brann, miljøkatastrofe, alvorlig infeksjon/pandemi som hindrer partene å oppfylle sine forpliktelser kan frigjøre en part fra forpliktelsene. Slikt unntak gjelder under forutsetning av at kurs ikke kan gjennomføres under disse betingelsene. Den andre parten skal straks varsles om omstendighetene ved bruk av denne bestemmelsen.

ENDRING AV KONTRAKTSVILKÅR

Etter at du som kunde har gjort et kjøp har vi har ikke rett til å endre vilkårene i det aktuelle kjøpet med mindre annet er avtalt.

KLAGER

Ved klage, vennligst kontakt oss på alpinskolen@kolsasbakken.no

TVISTER & LOVER

Avtalen reguleres av norsk lov med Asker & Bærum Tingrett som verneting. Dette gjelder både kjøp av produkter og kurs. Ellers vises til klageadgang hos Forbrukerrådet.

KONTAKT

Stabæk Alpinskole drives av Stabæk Alpin i samarbeid med Kolsås Skisenter

Kontaktperson: Helene Marwell-Hauge

Telefonnummer: 93251212

E-postadresse: alpinskolen@kolsas-skisenter.no

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket