Årsmøte Stabæk IF Alpinavdeling utsettes

2020-03-05
msmichael

Innkalling til årsmøte i Stabæk IF Alpinavdeling 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Stabæk IF Alpinavdeling.

Årsmøtet avholdes 25. mars 2020, kl. 19.00 i klubbhuset, Store sal, Ringkroken 23.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 17. mars 2020 til alpin@stabaekif.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene på årsmøtet.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Stabæk IF i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Stabæk IF Alpinavdeling. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Stabæk IFs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Stabæk Alpin, alpin@stabaekif.no.