Internasjonal suksess for Filip og Nicholas

U16-gutta leverte knallsterkt i Pokal Loka i Slovenia - for Filip så venter attpåtil muligheten til å prøve seg mot de aller beste som prøvekjører i WC!

2020-02-26
Jan-Olav

I den 45. utgaven av det internasjonale skirennet Pokal Loka i Slovenia gjorde de to Stabækguttene Filip Ragnhildstveit og Nicholas Auren det skarpt i helgen. I konkurranse med 30 andre nasjoner fra hele verden tok Filip 1. plass i storslalåm U16 etter to gnistrende omganger. Nicholas Auren hadde en knallbra andreomgang og kjørte seg opp til 7. plass.

Søndag var det slalåm og igjen leverte de to Stabækløperne. Filip tok en solid 4. plass og Nicholas fulgte opp med 5. plass, igjen med en knallsterk andreomgang. Theodor Brækken fra IRS vant slalåmen, så tre nordmenn topp fem! Norge vant også lagkonkurransen.

For Filip og Nicholas var det en stor opplevelse å representere Norge og få være med på dette internasjonale rennet. Hardt arbeid over lengre tid lønner seg og dette er til stor inspirasjon for alle Stabækløpere. De to beste løperne fra storslalåmen får også være prøvekjørere under World Cup i Kranjska Gora i mars, så da blir det ny Slovenia-tur på Filip.