SNØcup Alpin - Dag 2

Fantastisk innsats i SSL i dag fra både løpere og foreldre - vi takker alle for en fin dag i Wyller. Morgendagen byr på stabile forhold og nye muligheter! For å sikre en god avvikling er det vikitg at vi alle følger noen enkle kjøreregler.

2020-01-18
Jan-Olav

Det er mulig å kjøre til døren for å slippe av, men vi oppfordrer til å parkere direkte på de oppmerkede plassene hhv nedenfor SNØ og ved Skeidar for å unngå kaos foran inngangen.

Kjøp heiskort på nettet på forhånd for å unngå kø inn i hallen.

Rennkort
1. Trykk på denne linken: https://snooslo.no/?couponCode=yxnETvY0
2. Logg deg inn/registrer deg
3. Gå på "Kjøp pass" og velg Dagspass.
4. Velg deretter "Barn" - billetten koster da 198,- (både for voksne og barn)
5. Gå videre for å gjennomføre kjøpet.

Heisen åpner kl 07.00. Foreldre oppfordres til å ta en runde rundt i varm sone for å se på fasilitetene (det er flott!) før de går inn i hallen slik at løperene får prioritet. Deretter kan man enten komme inn med ski om man har kjøpt  skipass, eller uten ski. Om man skal inn uten ski får man utlevert sko-overtrekk ved inngangen og det vil værre et avgrenset område ved målpaddocken for tilskuere.

Vi oppforderer alle til å senke skuldrene, slappe av og nyte flott skikjøring i morgen Vi gleder oss og er sikre på at vi får en flott dag!