Bli medlem i Stabæk alpin 2018/19

For å bli medlem i Stabæk Alpin må du sende inn påmeldingsskjema for en av gruppene U8, U10, U12, U14, U16,  FIS eller skicross.

2018-09-30
T.Greibrokk

For deg som er ny i klubben og har små barn skal du registrere deg i enten U8(under 8 år) U10(8 eller 9 år) eller U12(10 og 11 år).

Trykk på følgende link for påmelding;

Påmelding U8(under 8 år) U10(8 eller 9 år)   https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=253233

Påmelding U12(født 2006-2007) t: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=253233

Foruten medlemskap i treningsgruppen, må du registreres i Stabæk gjennom Norges idrettsforbund sin medlems portal. Gå inn på nettsiden: https://minidrett.nif.no Hvis du/dere ikke har vært er pålogget tidligere, trykk: Ny bruker. Så følger man veiledningen derfra. Siden ”Min idrett” er personlig og profil må opprettes på alle medlemmene i familien om de skal stå i klubben. Når du er pålogget, oppdater din profil, samt legg inn korrekt tlfnr og epostadresse. Koble sammen familiemedlemmer ved å trykke på Legg til familiemedlemmer. Hvis medlemmet er under 18 år, må minst en av de foresatte opprette en profil i Min idrett. Foresatte må ikke være innmeldt som medlem, kun registrert i Min idrett.

Dette gjøres for at vi skal kunne bruke kontaktinfo til utsendelse av informasjon, betaling osv. Når profilen er opprettet, gå inn på Medlemskap - Finn ny klubb – Søk opp Stabæk IF og velg alpint. Trykk Send søknad.
Vi bekrefter innmelding pr epost, og sender ut faktura på mail.
Utmelding skjer på Min idrett: Trykk Medlemskap – Stabæk IF. Meld deg av ved å trykke Meld ut (til høyre i nedre bilde). Medlemsavgiften er per år;

Alder: Pris:
0-18 år kr. 400,-